Den ultimative rejseguide til Grækenland

Overvejer du at rejse til Grækenland, men søger du mere information om øgruppen, så kan du læse med her, hvor du kan finde mere viden om Grækenland. Du kan også få et indblik i, hvad du kan forvente dig, når du rejser til Grækenland, og hvor mange penge du skal lægge til side.

Er du allerede overbevist om, at du vil til Grækenland, så kan du hoppe direkte ind på Spies’ hjemmeside og booke din rejse til Grækenland her.

Kort om Grækenland

Der er i alt 168 beboede græske øer, der ligger i Ægæerhavet og det Ioniske Hav, og de er bredt inddelt i otte hovedøgrupper. Kreta er den største af de græske øer og trækker mange besøgende, mens de joniske øer har populære destinationer som Korfu, Kefalonia og Zante. Mange af de største feriesteder og destinationer med det bedste natteliv findes i denne kæde af øer. Cycladesøerne har det bedste udvalg af beboede øer at besøge, med Santorini, der er berømt for sine byer og landsbyer, og Mykonos og Paros, der ligger hjem til nogle fantastiske strande.

Hvad man kan forvente sig af Grækenland

De græske øer har en temmelig afslappet kultur, hvor der lægges vægt på at nyde livet og alt, hvad det har at tilbyde, hvorfor man også kan forvente masser af god mad og drikke i Grækenland. Nogle af de græske øer har en større turistkultur end andre, så det kan diktere, hvor mange mennesker du sandsynligvis vil støde på, der taler engelsk. Mange af øerne er af vulkansk oprindelse, som har tendens til at give dem en ret særpræget og dramatisk natur. Dette ses især i Santorini, som har fantastiske landsbyer, der gør det til et af de mest romantiske rejsemål på øerne.

Overvejelser i forbindelse med budgetplanlægning

Det type budget, du kan sammensætte, varierer, afhængigt af hvor fleksibel du er, hvor du vil rejse til, og om du foretrækker at spise godt eller godt kan nøjes med en madpakke i ny og næ. Hvis du springer de fancy cocktails over og spiser street food, kan du nøjes med at slippe omkring 20 euros om dagen til mad og drikke. Derudover skal du også budgettere for aktiviteter, især hvis du vil på ture til de bedste strande eller udforske de store historiske steder.

Spies tilbyder indkvarteringsmuligheder i flere forskellige prislejer, hvor budget hotelværelser ligger på omkring 250 kroner per nat. Vil du gerne bo lidt mere luksuriøst, kræver det imidlertid også, at du sætter et større budget af. Du kan finde en oversigt over de forskellige indkvarteringsmuligheder i Grækenland her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *