Derfor bør du besøge Kreta

Kreta – den sydligste ø i Europa har “alt”! Dens vidunderlige udvalg af faciliteter omfatter bjerglandsbyer, lange sandstrande, stenrige bugter, strandbar-boogie og natteliv. Der er storslåede bjergkæder, vandsport, rolige steder og det rene hav velegnet til svømning. Badet i klart sollys meget af året, er klimaet et af de bedste i Europa. Den største ø i Grækenland, det er forståeligt nok en meget populære rejse og ferie destination.

Du kan booke en rejse til Kreta gennem Spies lige her, hvis det lyder som noget for dig.

Hvad har Kreta ellers at byde på?

Kreta har også en magisk udstråling – virkelig! Her er den højeste kvalitet af lyset, de skarpe, robuste bjerge, der mødes med det klare hav. Der er en overflod af dyreliv, planter og blomster, der er unikke for øen. Træk vejret i de evigt nuværende dufte af vilde urter, smag frisk frugt, den bedste af verdens olivenolie og sunde, lækre oste. Nyd glæden ved at nippe til en græsk kaffe ved vejkanten i en bjerglandsby, spændingen og udslippet af bryllupper og lejligheder, historien, folket og de besøgende i verden. Det er også et paradis for historikere og arkæologer.

Kreta har et folk kendt for og iøjnefaldende i deres gæstfrihed og tradition for at byde besøgende velkommen. Traditionerne og kulturen i musik, kunst, mad og kunsthåndværk spiller en stor rolle i dette billede. Det kombinerer europæiske faconer med det unikke lokale.

Fordi Kreta er den største af de græske øer, tilbyder den både udviklede turistområder med resort hoteller og også stille bugter, skjulte strande og forfriskende bjerglandsbyer og plateauer, der belønner den kræsne verdensrejsende. Forunderlige øjeblikke, de mindeværdige kombinationer af tid og sted, der giver dig berigende oplevelser, skal du ikke lede længe efter på Kreta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *