Find dit Grækenland i Danmark

Grækenland er fantastisk. Græsk kultur og det græske køkken er meget distinkt, og derfor er det svært at efterligne – og så alligevel. Det er faktisk muligt at finde sit eget ”falske” Grækenland. Hvis du ikke har mulighed for en udenlandstur af forskellige årsager, så er der mulighed for at nyde noget af det lækre, du kender fra Grækenland lige her i Danmark. Hvis du vil leje et sommerhus, kan du for eksempel på dancenter.dk se et stort udvalg af sommerhuse i Danmark. På deres hjemmeside kan du krydse af, hvis du for eksempel gerne vil leje et sommerhus med pool og sauna.

Hold øje med sommerhusets stil inden du lejer

Det gode ved at leje et sommerhus online er, at du kan se billeder af sommerhuset, inden du lejer det. Derfor får du muligheden for at vælge et sommerhus, der måske har græske indslag. Måske hvide søjler indenfor, blå farver og eventuelt et badeværelse, der minder om et spasted i Grækenland. Du kan muligvis ikke få alt det, du gerne vil have, men med et sted i farverne hvid, blå og sand er du kommet godt på vej. Du kan også overveje, hvad det er for et område, du lejer sommerhuset i. Det kan i den forbindelse være en god ide at finde et sommerhus med udsigt ud over havet – så kan du selv forestille dig, at det er Middelhavet.

Medbring oliven, tzatziki og spyd til grillen

For rigtigt at bringe prikken over i’et til din ”falske” græske ferie, så kan det være en god ide at planlægge en græsk menu. Husk derfor at have en madplan, der tager udgangspunkt i græske ingredienser. Oliven kan både spises og serveres som de er, men det er også en fantastisk ingrediens at tilføje i maden. Musaka må også være en del af menuen, og husk at have vandmelon til dessert – og til alle andre tidspunkter af dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *