Top 5 over favorithoteller i Grækenland

Skal du på ferie i Grækenland, men mangler inspiration til, hvor du skal tage hen, så læs med her. I dag skal vi nemlig se nærmere på gæsternes favorithoteller, når de rejser til Grækenland.

1: Sunprime Miramare – Rhodos

Vil du bo direkte ved havet og tæt på centrum, så er dette hotelområde lige noget for dig. Her kan du vågne op om morgenen og træde direkte ud i havet, og få vind i håret. Her kan man feriere i fred og ro, og nyde den flotte havudsigt. Har du høje forventninger til komfort og service, så book dig ind på hotellet Sunprime Miramare Beach, hvor du kan bo i en suite eller bungalow. Hotellet har også et dejligt poolområde med liggestole og parasoller til alle.

2: Marouso – Skisthos

Dette hotel er et charmerende lille familiehotel, hvor du får rigtig græsk idyl. I hotellets gårdhave kan du sidde og nyde stilheden og køle af i skyggen. Du kan også gå ud og udforske nærområdet hvor du finder små hyggelige caféer og restauranter. Den nærtliggende strand er Megali Ammos-stranden, hvor du kan nyde solen eller dyrke sportsaktiviteter.

3: Sunprime Platanias – Kreta

Vil I i stedet til den populære ferieø Kreta, så indloger jer på Sunprime Platanias Beach, der ligger lige ud til stranden. Her har du blot en lille gåtur til Platanias centrum, hvor du kan leje en cykel til at komme rundt i området. På cykel kan du opleve de mange butikker og restauranter, som området tilbyder. Gæsternes samlede bedømmelse af dette område ligger på 4,6 ud af 5 stjerner.

4: Boutique 5 – Rhodos

Et andet hotel der er værd at besøge på Rhodos, er luksushotellet Boutique 5. Stilen er moderne og stilren, og ligger tæt på stranden i Kiotari. Et af de faciliteter du som gæst kan nyde godt af her, er hotellets lille have med pool, spaafdeling og en lille hyggelig restaurant. Aldersgrænsen her er på 17 år.

Der er i øvrigt WiFi overalt på hotellet, der indgår i prisen for opholdet. Desuden kan man leje en computer i receptionen.

Royal Nidri – Lefkas

Sidste anbefalelsesværdige hotel, er det klassiske hotel, Royal Nidri. Her er alt hvad du behøver: god beliggenhed i Nidri centrum, lækkert poolområde og få minutter til stranden. Det er også i nærheden af hotellet at du finder restauranter og barer, hvor du kan få stillet sulten og slukket tørsten. Køretiden hertil fra Prevezas lufthavn er på mindst en time. Der kan tilkøbes transfer mellem lufthavnen og hotellet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *