Tag på dykkerrejse til Grækenland

Er du én af dem, der elsker at opleve ny kultur gennem aktivitet og sport, skal du ikke tøve med at sætte destinationen til Grækenlands ø-univers. Hvis du ikke allerede har dykkercertifikat, kan du uden bekymring tage det under dit ophold i Grækenland, og bestille en pakkerejse hjemmefra.

Du skal selv tjekke mulighederne for, hvilke græske øer, der tilbyder dykkerrejse, men med hjælp her, kan få lidt inspiration.

Udforsk krigsvrag fra fortiden på Kreta

Tiltaler gammelt historie og vragrester dig, vil Kreta give dig en dykkeroplevelse inden for dette. På Kreta er dykning en betydningsfuld turistattraktion, da man i tidernes morgen har fundet arkæologiske fund. Ved nordkysten boomer det med dykkercentre, så du kan vælge, som det passer dig.

Dykkerstederne vrimler med spredte vragrester efter krigen, og hvis du tør udforske havet, vil du finde et Messerschmitt jagerfly, der ligger med bunden i vejret på 24 meter. Et nyere fund er en sejlyacht med 30 år på bagen, der står opret på 25 meter. Kreta giver dig fund i flotte omgivelser, da du finder flotte grotter og klippevægge, samt urgamle vrag som ankrer og ballaststen.

Flotte omgivelser på Kalymnos

Normalt skal man ikke opsamle objekter fra havet, men på Kalymnos har befolkningen beskæftiget sig med at høste havets frugter i årtusinder. Man skal dog stadig være fornuftig, når det kommer til svampedykning som turist, da øboerne har et helt andet forhold og kendskab til øen end udefrakommende. Nyd i stedet havets flotte omgivelser med planter og fisk i forskellige størrelser, som man ikke kan konkurrere med i Danmark.

Gæsternes 5 favorit hoteller i Grækenland

Med Spies får du fantastiske rejseoplevelser til Grækenland, hvor du ikke kun kan opleve det græske øhav, men der er også mulighed for at tage på charterrejse med hele den pukkelryggede familie. Om det er aktivitet, sport, underholdning eller afslapning byder Grækenland på nydelse for alle.

Du kan blandt andet se, hvad gæsterne hos Spies foretrækker af græske hoteller:

  1. Sunprime Miramare – Rhodos
  2. Marouso – Skiathos
  3. Sunprime Plantanias – Kreta
  4. Boutique 5 – Rhodos
  5. Royal Nidri – Lefkas

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *