Nyd sommerferien med et afslappende krydstogt

Paxos

Om få måneder har de fleste en ferieperiode, hvor man ofte tager til udlandet for at nyde stranden, palmerne og en sol, som er noget varmere end i Danmark. På vore breddegrader er sommervejret meget varierende og ustabilt, så hvis man ønsker garanti for en varm og herlig ferie langs stranden, så rejser man ofte ned til Middelhavet, idet alle landene heromkring kan levere billige og herlige ferier i deres varme klima. Søg lidt inspiration til sommerferien eksempelvis hos rejsebureauet Spies, som kan tilbyde alle former for ferierejser. Man kan enten rejse med fly ned til de varme lande, men man kan også tage på afslappende luksus krydstogt til Middelhavet eller sågar til Caribien.

Flyrejser til Grækenland

Hvis man alligevel har bestilt flybilletter til Parga på øen Lesbos, så er det nemt at tage på en hyggelig udflugtstur til Paxos. Turen foregår med båd, og man vil kunne opleve masser af sol, badning, seværdigheder og shopping. Nyd klimaet, varmen, grotterne, sandstranden og selve bådturen, således I vil kunne få uforglemmelige minder til resten aflivet. Udover Paxos går bådturen også til Antipaxos, og når man lægger til ved kajen i Gaios på selve Paxos, så kan man opleve byens hyggelige og trange gader, shoppe samt nyde en lækker frokost og kigge på bådene i havnen. Mange sejlere anvender havnen i Paxos, som er meget populær.

Krydstogter fra København

Hjemme fra Danmark er det endda muligt at bestille et krydstogt tilbud til både Middelhavet eller Caribien hos Spies Rejser, og det er simpelthen bare livet at sejle rundt på en afslappende måde omgivet af luksus på alle måder, så måske skulle man forkæle sig selv og familien med et cruise tilbud, man kan jo starte med at se tilbudene igennem. Fordelen ved et krydstogt er jo, at der er tænkt på det hele, således man har både turen, overnatningen samt måltiderne arrangeret i forvejen, således man blot skal hygge sig sammen med familien, og der er jo masser af faciliteter ombord, der muliggør en behagelig og afslappet rejse, og man har tilmed muligheder for at også se nye storbyer og kulturer, når skibet lægger til kaj, således man alligevel kan nyde en varm strand i de varme lande.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *