Fem fede ferieøer i Grækenland

Grækenland består af fjorten større og mindre øer, hvorfor det måske kan være svært at vælge hvilken ø man skal rejse til. Her finder du imidlertid en guide til fem af de mest populære og interessante øer i det græske øhav.

De fem bedste øer i Grækenland

  • Santorini også kaldet Thira er en af de smukkeste og mest spændende græske øer. Her ser du de klassiske hvide og blå huse overalt samt et farvestrålende og rigt naturliv. Øen er imidlertid mest kendt for sin historie i for af et vulkanudbrud efterfulgt af en tsunami, der har skabt øens facon.
  • Rhodos er en af de meget populære og derfor også turistede øer i Grækenland. Øen består af den gamle og nye bydel, hvor der er masser af oplevelser i vente. Der findes også rigtig mange gode spisesteder og hoteller på Rhodos, netop fordi der er så mange turister.
  • Kreta er Grækenlands største ø samt en meget populær ø. Der findes imidlertid både steder med mange turister samt steder der er nærmest uberørte. Der er også masser at opleve Kreta lige fra drypstenshuler til kløfter man kan vandre igennem og lækre sandstrande man kan dase ved.
  • Lesbos er en af de større græske øer, der også er af vulkansk oprindelse og derfor bl.a. består af lava. Den vulkanske undergrund har resulteret i mange termiske kilder, der er blevet knyttet til spasteder, hvor man kan nyde en dejlige afslappende dag.

Book din rejse til en af øerne med Spies

Spies har pakkerejser til Grækenland med fly og hotelophold til alle de ovennævnte populære græske øer. Det er både muligt at leje sig ind på familievenlige hoteller, luksushoteller, hoteller for voksne og hoteller med all inclusive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *