Oplev unik mad og kultur i Grækenland

Grækenland er som feriedestination oftest kendt for de populære turistøer Rhodos og Kreta, men med Spies kan du få lov at tage på opdagelse på en af de mindre besøgte græske øer og komme helt tæt på den græske kultur.

Nyd ferien som en rigtig græker

På den smukke ø Thassos viser Grækenland sig for alvor fra sin mest idylliske side. Øen er præget af en ubeskrivelig levende natur og en særpræget græsk arkitektur. Thassos er et af de mest populære rejsemål for grækerne selv, og af den grund er øen netop det rigtige feriested, hvis man ønsker at opleve den uspolerede og autentiske græske kultur helt tæt på.
På øen findes en variation af hoteller, hvor både børnefamilier og voksne par kan få deres feriedrømme opfyldt. Hotellerne på Thassos er typisk små og ligger midt i byer, på havne eller kyster, hvilket resulterer i at man på sin ferie kommer til at leve side og side med den hverdagslivet på en lille græske ø. Derudover er mange af hotellerne privatejede af græske familier, som selv, med lokal mad og musik, bidrager til den autentiske oplevelse af Grækenland.

Luksuriøs mad med lokale råvarer

Er man interesseret i unikke kulinariske oplevelser langt fra de danske sædvanligheder, er en lille ø som Thassos et oplagt rejsemål. Grækenland er kendt for brugen af lokale og friske råvarer, og madlavningen er oftest præget af hvilke muligheder for fangst, der er at finde i det lokale område. På en ø som Thassos er det derfor naturligt, at fisk og skaldyr spiller en stor rolle i madlavningen.
På de lokale hoteller venter der mange uforglemmelige oplevelser for den madglade turist, som her for alvor kan få lov at opleve den kulinariske side af Grækenland, hvor ”alt godt for havet” er nøgleord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *