Rejse til Kreta for de drømmende byer og smukke strande

Kreta byder på et magisk tæppe af fantastiske strande, gamle skatte og landskaber, der omfatter levende byer og drømmende landsbyer, hvor lokalbefolkningen deler deres traditioner, det vidunderlige køkken og en generøs ånd. Så hvis alt dette lyder som noget, der stemmer overens med dine rejsepræferencer, kunne det være at din næste rejse skal gå til Kreta? Hvis det er tilfældet, kan du booke din rejse til Kreta hos Spies lige her.

Derfor vil du ikke fortryde en rejse til Grækenland

Der er noget utænkeligt kunstnerisk i den måde, hvorpå det kretensiske landskab udfolder sig, fra de solprægede strande i nord til de robuste kløfter, der strækker sig udover den kantede sydkyst. Imellem, dale ligger humørfyldte landsbyer, og runde, bløde bakker er overgangen til de ofte snedækkede bjerge. Oplev det foranderlige kretensiske landskab på en køretur gennem Europas længste slugt, efterfulgt af en vandretur til hulen, hvor Zeus blev født eller blandt frugtplantager på Lasithi Plateau. Giv dig også tid til at sætte dine fodspor på en sandstrand, og prøve kræfter med snorkling i det krystallinske farvande.

Kretas naturlige skønhed suppleres af dens historie. Øen er fødestedet til det første avancerede samfund på europæisk jord, minoerne, der regerede for omkring 4000 år siden. Du vil derfor finde stemningsfulde steder overalt, herunder det berømte palads Knossos. Krydset af hele tre kontinenter gennem tiden har Kreta været en eftertragtet ø, hvorfor den også er præget af mægtige fæstninger og restaurerede renæssancebygninger samt moskeer og tyrkiske badehuse. Kretas befolkning kæmper for deres unikke kultur og skikke, og tidskendte traditioner forbliver en dynamisk del af øens sjæl. Det giver derfor mulighed for at opleve musikere på lokale instrumenter, for eksempel en lyre.

Book din drømmerejse til Kreta

Værdsætter du storslået natur oplevelser og kulturel lærdom om andre lande, så er Kreta lige stedet for dig, da der netop er mulighed for at opleve det smukke alsidig landskab og masser af kulturelle seværdigheder på rejsen til Kreta. Book din rejse gennem Spies, der gerne hjælper dig med at sammensætte en pakkerejse til Kreta inklusiv fly og hotel samt all inclusive, hvis det skulle have interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *