Kreta er det mest populære feriested

Ferieøen Kreta har i mange år været turisternes yndlingsdestination i Grækenland, og det skyldes hovedsageligt det herlige klima kombineret med lækre strande fyldt med luksushoteller, og det hele ligger kun få timers flyvning fra Danmark og kan erhverves for få tusinde kr. for både flybillet og hotelophold.

Danske Spies rejsebureau har på deres hjemmeside masser af gode tilbud på rejser til Kreta, som kan fås fra normalpriser på 3.000 kr. pr. person og opefter. Man kan undertiden være heldig at finde endnu billigere afbudsrejser, men man bør holde øje med rejsebureauernes tilbud og kampagner, så man billigt kan få en drømmeferie til Kreta.

 

Luksusophold på Kreta

De fleste turister vælger at flyve til Kreta og få 8-14 dages luksusferie på et hotel langs kysten, så man både kan nyde stranden, palmerne, solen og liggestolene, så man kan stresse af fra den hektiske hverdag og få en sundere kulør på kroppen. Man er genfødt på ny, når man vender hjem fra en rejse nede fra sydens sol, men Kreta har et rigtigt godt tag i turisterne, da man her også kan opleve mange unikke seværdigheder og attraktioner sammenholdt med en uspoleret natur. Man får ofte en storslået udsigt ud over Middelhavet fra de fleste hoteller, som er reelle familieparadis for de fleste familier, da hotellerne har så mange aktiviteter til både børn og voksne.

Det drejer sig om alt lige fra legeparker, funparker, wellness ophold med spa samt ture i naturen, hvor man kan vandre i de høje bjerge, betragte øens dramatiske slugter og stige ned i dybe underlige grotter. Man kan altid nyde badeferien langs de langstrakte sandstrande på Kreta, og om aftenen kan man nyde et hektisk natteliv med diskoteker og barer, hvor der serveres eksotiske drinks natten lang til stemningsfyldt musik. Om dagen kan man i højlandet besøge de små landsbyer omgivet af vinranker, olivenlunde og lyden af fårenes larmende bjælder. Kreta har simpelthen det hele herunder en storslået natur, god og sund mad fra Middelhavet, kultur og herligt badevejr året rundt.

 

Tag med en tur til Kreta her:

 

Specielle seværdigheder på Kreta

På et tidspunkt har man set alle de normale attraktioner på øen, men kommer igen til Kreta, så bør man opsøge nogle af de mere ukendte seværdigheder, som kunne være blandt disse:

 

  • Flyopvisning og parader sidst i maj i byen Chania.
  • Kemiker museet i Chania”The Chemistry Museum”.
  • Verdens ældste oliventræ i Vouves, som er mere end 3.000 år gammelt.
  • Museet i Vouves om produktion, historie og fakta omkring olivenolie.
  • De mange frugtplantager med olivenlunde samt citron- og appelsintræer.
  • Den gamle rundkirke i Episkopí med autentiske kalkmalerier på væggene.
  • Sealife and Fishery Museum ved Kolymbari
  • Ved Koumos finder man et område i Gaudi-stil med figurer og bygninger.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *