Luksusferie på Kreta er ren selvforkælelse

Kreta er den største græske ø samt den femte største ø i Middelhavet. Det er en ø med en enorm charme, hvor man finder strand med det klareste turkisblå vand, bjerge, udsøgt vin, lokalproduceret olivenolie, fetaost og græsk yoghurt samt mange andre lækre græske specialiteter. Derudover er det et enormt rart folkefærd, der bor på øen, så det vil i den grad være med vemod, når man rejser fra den fortryllende ø igen.

Lyder det lige som stedet for dig? Så kan du booke din rejse til Kreta gennem Spies, der har mange forskellige indkvarteringsmuligheder på den fantastiske ø.

Hvor skal man bo på Kreta?

Domes Noruz Chania Autograph Collection er et af de absolut bedste hoteller på Kreta ved Chaniakysten. Med en moderne atmosfære og beliggenhed lige ved stranden, er det svært at gøre meget andet end at smække benene op og nyde opholdet.

Hotellet er stilfuldt og passer til dig, der higer efter luksus og har visse krav om service og komfort. Hotellet har derfor også en udsøgt spaafdeling, motionsrum, yoga og pilates, så man kan komme helt ned i gear, mens man er på ferie.
I en rimelig gåafstand finder man desuden de lækreste badebugter med de flotte sandstrande af navnet Golden Beaches.
Der er mulighed for at vælge mellem flere forskellige typer værelser, hvilket du kan læse mere om hos Spies, hvor du også kan booke din ferie til det luksuriøse hotel.

Fem steder at besøge på Kreta

 1. Balos Beach
  Det er en af ​​de smukkeste strande i verden, der er berømt for sine tusinde forskellige nuancer af blå. Det virker næsten som en swimmingpool i form af farvandets ro. ​For at komme til stranden skal du på en lille 30 minutters vandretur i udfordrende terræn. Men det er bestemt hele turen værd!
 2. Chania
  Regionen domineres af de store bjerge og den berømte naturpark. Selve byen er meget malerisk og har alle de faciliteter og aktiviteter, som en turist søger. Arkitekturen kan minde lidt om Venedigs palæer, hvilket giver den en karismatisk luft. Byen er også et paradis for gastronomi og vinelskere, hvorfor der er mulighed for at besøge et stort udvalg af vinkældre.
 3. Regionen Agio Nikolas, Plaka
  Et skønt område med traditionelle butikker og restauranter, bådture og vin samt ostesmagning. Derudover findes Fort Spinalonga, en af øens største attraktioner, der tjente som et ’fængsel’ for de spedalske i sin tid.
 4. Istro Municipal Beach
  En strand med så krystalklart vand, der får det til at ligne, at du er havnet midt i Maldiverne. Der er ikke så meget sand, men det er bestemt det smukke syn værd alligevel.
 5. Loutro
  Landsbyen ved kysten, som du drømmer om at bo i, når du bliver gammel – det er indbegrebet af Loutro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *