Tag på ferie til smukke Korfu

Grækenland er skønt, og har du ikke besøgt ét af landets mange øer endnu, så kommer du med garanti til det flere gange de kommende år. For når man først har besøgt én ø og dets befolkning, længes man tilbage så snart flyet lander på dansk grund igen.

Det er ikke så underligt for vejret er skønt, maden er dejlig og atmosfæren er afslappende. Grundstenene til en rigtig god ferie, man ikke vil hjem fra.

 

Oplev den smukke natur til hest

Korfu har en enestående natur, som man ikke må glå glip af, når man tager på ferie dertil. Vil du gerne opleve den på allerbedste måde, er det værd at anbefale at opleve den til hest. Du kan nemlig komme på Horse Trekking, hvor du bliver sat op på en hest, som går stille og roligt rundt med dig, mens du kan nyde naturen.

Her vil du opleve, at hestene traver op i bjergene til smukke søer og tager dig med rundt flere steder i Korfu by til smukke bygninger og lignende. Du vil se meget mere, end hvis du lejer en bil, eller selv går rundt til fods. Samtidig har du mulighed for at få en rigtig god omgang sol til de blege stænger.

 

Dagstur til Erikousa Island

Erikousa er en af tre øer, som ligger lige ud for Korfu. Den er den nordligste, og har to meget store, smukke strande, som hver har udsigt til en meget lækker bugt. Øen er ikke synderligt stor, hvilket befolkningstallet på omkring 200 bevidner om. Det er oplagt at tage på heldagstur hertil, da der dagligt sejler både fra Korfu.

Øen er ikke overrendt med turister, så her vil du faktisk kunne få muligheden for at slappe fuldstændigt af. Er du den aktive type, er der også mulighed for at tage på vandreture, da der ligger vandrestier på kryds og tværs af hinanden – du kan være helt sikker på at få nogle helt fantastiske billeder med hjem.

 

Spar penge på rejsen

Hvis det er muligt, er det altid rart at kunne finde nogle rabatter, som gør ferien lidt billigere, og som kan give mulighed for lidt flere lommepenge. Er du interesseret i det, kører der lige nu eksempelvis en Sunweb rabatkode, som kan give dig lidt procenter på din næste ferie. Det er værd at tage et kig på, mens du alligevel sidder og får rejsefeber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *