Kalymnos – En autentisk og naturrig ø

Hvis ikke du har hørt om den græske ø Kalymnos før, så er det heller ikke så underligt. Øen er kendt som svampefiskerøen, og er et godt alternativ til de traditionelle græske øer såsom Kreta og Korfu. Denne ø er mindre, og byder på færre turister, men meget mere afslappet stemning. Tænk over det, næste gange du taster ”rejse Grækenland” ind i søgefeltet på Google for at finde ud af, hvor din næste rejse skal gå hen.

 

Nyd solnedgangen over Telendos

Elsker du at se en smuk solnedgang, når du er på ferie? Hver aften har du på Kalymnos mulighed for  at opleve, hvordan himlen skifter fra en smuk blå til en fantastisk flot dyb-rød-farve, når solen går ned bag den mindre ø, Telendos. Det tager cirka 20-30 minutter for solen at forsvinde helt; i disse minutter kan du sagtens nå at nyde et glas vin, mens du ser Telendos træde i karakter med dets fine konturer. Det er afslapning på 1. klasse!

 

Sportsklatring på ferien

Hvis du tager på ferie til Kalymnos, kan du ikke undgå at kaste dig ud i klatring. Øen er nemlig kendt for at være en af de foretrukne steder for sportsklatrere. På øen finder du nemlig mange smukke bjerge og klipper, som er oplagte at klatre i. Du behøver ikke gøre det på egen hånd; mange steder tilbyder guidede ture! Selv som nybegynder kan du kaste dig ud i det, da øen har over 2000 ruter i forskellige sværhedsgrader. Så selvom du ikke har helt styr på teknikken, kan du stadig udfordre dig selv på sikker vis! Det er helt sikkert en oplevelse, jeg kan anbefale.

 

Udforsk øen med en scooter

Da øen ikke er særlig stor, er det meget nemt at komme rundt med scooter. Mange af de lokale kører ikke rundt på andet, og derfor koster det heller ikke meget mere end 150-200 kroner at leje en scooter for en hel dag. Det er en billig og afslappende måde at se øen på. Derudover er det praktisk at være kørende på en scooter på de smalle veje, og så kan du parkere stort set over alt. Så i stedet for at bestille en guidet tur til flere hundrede kroner, vil jeg anbefale dig at finde det bedste kort og den bedste scooter, og så ellers bare køre derudaf!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *