Rhodos: 3 ting du skal opleve!

Rhodos er en lækker ferieø, hvilket også er grunden til, at mange danskere hvert år rejser af sted til den lille perle. Øen byder på en masse oplevelser, som man skal opleve, når nu man endelig er der. Har du kun en uge, vil du fået meget svært ved at nå samtlige fantastiske oplevelser, som øen byder på!

Sommerfugledalen

Selvom det hedder sommerfugledalen, må du ikke komme dertil med en forventning om at se sommerfugle her og der og alle vegne. Sommerfuglene er nemlig kun i dalen få måneder om året, og desværre er bestanden nedadgående. Når det så er sagt, skal du alligevel unde dig selv en tur dertil, da dalen er smukkere, end du kan forestille dig. Grunden til de mange sommerfugle er de fugtige omgivelser, som udspringer fra en å, som løber fint gennem åen. Desuden er der mindre vandfald – alt i alt en rigtig smuk oplevelse!

Den gamle bydel i Rhodos

Hvis der er noget, du skal sætte tid af til, når du er landet på Rhodos, er det den gamle bydel i Rhodos by. Det store, gamle fæstningsværk som smyger sig elegant om den gamle bydel, giver dig en følelse af at være landet i Middelalderen.

Derudover har byen tykke mure og smalle gader, som begge er med til at give hyggelig stemning til torvene, som er en oplevelse i sig selv. Udover det skal du besøge bydelen, da der er mange restauranter, spændende attraktioner o butikker. Der er så mange små og smalle gader, at du sagtens kan fare vild, hvilket er en stor del af bydelens charme.

Lindos

Lindos er et af de steder, som rejseselskabet Spies anbefaler, når man rejser til Rhodos. Lindos er en af mest populære attraktioner; her kan du nyde klart vand på en gylden sandstrand. Hvem vil ikke gerne det? Når du ikke kan tåle at solbade længere, kan du gå en turi byen, som består af hvidkalkede huse. Det er meget romantisk og hyggeligt, og det er derfor også meget oplagt at spise sin aftensmad der, da man har en fantastisk udsigt over havet og Akropolis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *