Alle kan finde rejser til Grækenland

17272045176_fa151c4269_b_islands-of-Corfu

Mange vælger at tage på ferie til Grækenland, hvilket er meget forståeligt, da man her kan opleve storslået natur, herlige badestrande, palmer og sol nærmest året rundt, så derfor er rejser til Grækenland meget populære. På internettet kan man hjemmefra i ro og mag udse sig en yndlings feriedestination, og især Spies Rejser har mange steder at vælge imellem, idet de faktisk kan tilbyde hele 58 forskellige destinationer på rejser til Grækenland. Før man bestiller en flybillet hos Spies kan man læse en detaljeret tekst med billeder fra de enkelte rejsemål, således man kan se, hvad de enkelte steder især specialiserer sig i. Grækenland har masser af øer, og alle steder kan man slappe af langs de lange strande, og der er aktiviteter til både singler og til børnefamilierne.

De største øer er populære

Grækenland kan prale med de populære og velbesøgte øer Korfu, Kreta og Rhodos, som alle har masser af spændende attraktioner til turisterne, og det er uanset om man er mest til badning og afslapning, shopping, kultur, museer og ruiner. Alle steder kan man finde luksushoteller langs de hyggelige badebugter og krystalklart vand til svømmeturen. I antikkens hjemland kan man opleve ruinerne efter Kolossen på Rhodos, Gudernes By ved fæstningen Akropolis samt Oraklet i klosteret Delphi, og disse seværdigheder figurerer alle på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Bjerget Olympen er også et besøg værd, og det er knap3 km højt og findes på halvøen Peloponnes. På øen Kos kan man opleve en 80 grader varm naturkilde, der udspringer i bjergene og løber ud i havet. Stedet er ideelt til badning, og desuden er kilden berømt for sin helbredende kraft mod dårlige led og gigt.

Oplev øen Paxos med verdens bedste strande

Man kan ikke direkte flyve til øen Paxos, men man kan enten rejse med fly til Korfu eller til Parga på Lesbos, som ligger nær Paxos i Det Ioniske Hav. Herfra afgår der både flere gange om dagen, og turen tager typisk en times tid. Øen Paxos samt Antipaxos er de to største øer i området, og de har begge en interessant fortid for de historieinteresserede. Så hvis du gerne vil opleve en solferie med eventyr, så kan man nemt online bestille billige rejser til Grækenland for hele familien.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *