Ferie, sol og sommer

Solrig ferie på Paxos

Paxos er en af de mindste loniske øer ved Grækenland. Øen har et areal på blot 19 kvadratkilometer, hvortil den alligevel er beboet af 3.500 mennesker. Det lille men skønne ørige er beliggende blot et par kilometer fra den populære ferieø Korfu. Paxos er et lille ferieparadis, som du bør onde dig selv at besøge, hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv. Du vil være fri for store horder af turister, som går i vejen og ødelægger helhredsindtrykket af øen – det synes jeg i hvert fald er noget af det mest rare ved øen. Hermed kan man være lidt for sig selv, hvis det er det man ønsker.

Pak badeudstyret

Når du tager afsted på sådan en lækker rejse, skal du selvfølgelig ikke glemme at pakke badeudstyr. Det gælder alle accessories såsom håndklæder, solbriller, caps, rygsæk, sommerhat og lignende. Personligt er jeg foreksempel helt vild med Carhartt huer som man kan købe hos Stylepit. Står du og skal afsted lige om lidt, skal du ej frygte, da man f.eks. på Stylepit kan finde en masse lækre accessories lige til at pakke ned. Men, det er vigtigt at få med, da man opdager, at man ikke kan undvære det, når man først har begivet sig ned på den lækre sandstrand lige ud for ens ferielejlighed!

Smukke oliventræer og vinstokke

Når du ankommer til Paxos vil du hurtigt blive betaget af øens natur. Den er nemlig omgivet af flotte oliventræer og vinstokke, hvor de mest smagfulde oliven og druer dyrkes. Den evige varme dernede gør, at frugterne smager ganske fortræffeligt! Faktisk skal du unde dig selv at spise dig mæt i oliven, da oliven fra Paxos er kendt i hele Grækenland for deres fremragende kvalitet.

Er du klar på at rejse afsted lige med det samme, men har du ikke alt sommertøj og lignende liggende hjemme i tøjskabet, kan du nemt og hurtigt slå et smut forbi hjemmesiden Stylepit, da de sender dine varer afsted inden for 1-3 hverdage! Du kan se hele deres store udvalg af accessories her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *