Rethymnon på Kreta: Gode oplevelser venter

 

Rethymnon er en by på den græske ø Kreta, der har noget for enhver smag, i form af den gamle, interessante arkitektur, badevenlige sandstrande og et aktivt natteliv.

Sunweb flyver dig til en af lufthavnene i de nærliggende byer og tilbyder dig et dejligt og billigt ophold på en af deres gode all inclusive hoteller i Rethymnon eller i en af deres lejligheder – begge dele er egnet for hele familien, så det afhænger udelukkende af jeres behov.

Hvilke strande er der i Rethymnon?

Der er adgang til flere forskellige strande fra Rethymnon alt efter hvilken form for strand i ønsker.

  • Rethymnon stranden starter fra byens centrum og kan dermed kombineres med en shoppingtur i byen eller en frokost på en af de lokale restauranter.
  • Damnoni stranden er en lille ukendt strand, hvor de øvrige turister endnu ikke har fundet hen. Her kan du opleve et fredeligt besøg på den uberørte og pæne strand.
  • Agia Galliani stranden for enden af Samaria-kløften er velbesøgt af trætte turister, der har vandret den lange tur gennem kløften. Her er det også muligt at kaste sig ud i forskellige vandsportsaktiviteter.

Natteliv

Fest med de unge mennesker på diskotekerne og barerne i byen, hvor der spilles høj musik, danses og drikkes drinks og øl i uendelige mængder.
Det er relativt billige drinks, og der er masser af andre unge mennesker til at skabe en festlig stemning og godt selskab på en uforglemmelig aften.

Hvad kan man opleve i Rethymnon?

Der er masser af oplevelser i Rethymnon, der både byder på kulturelle seværdigheder, shopping og oplevelser i naturen.

  • Den gamle bydel har en hvis charme, der giver dig mulighed for at studere den gamle græske arkitektur på klods hold. En spændende og lærerig udflugt for hele familien.
  • Tag på shopping på de små markeder, hvor du både kan købe madvarer, tøj og accessories.
  • Oplev Rethymnon til vands med en bådtur, der giver dig mulighed for at se de små græske byer udefra – en utrolig smuk oplevelse. Det er også muligt at snorkle og dykke i forbindelse med en bådtur, hvis du har lyst til at opleve livet og naturen under havets overflade.
  • Besøg det arkæologiske museum og lær om byens historie gennem de arkæologiske fund og udgravninger. En lærerig oplevelse for den historisk og kulturelt investerede rejsende.
  • Det er også muligt at booke en guidet udflugt med en af de kompetente Sunweb guider, der vil oplyse dig om byens historie og tage dig rundt i alle de små afkroge af byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *